AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

mandag 2. mars 2015

New York mars 2015 - Armory week

SCOPE New York 2015

Søndag 1.mars og jeg er på vei til New York; altså jeg blogger igjen. Vi skal delta på SCOPE New York under Armory Week som eneste norske galleri. Etter suksessen i Miami har vi fått kontakt med masse samlere og andre gallerier i New York, så det blir spennende å følge opp! 

Har med 5 kunstnerne denne gangen;  Henrik Uldalen, Olav Mathisen, Erik Formoe, Gabriel Schmitz og Peter Ravn. Kun figurative oljemalerier og det er intensjonelt. 



Akkurat nå er det et utrolig høyt aktivitetsnivå i galleriet...men det går virkelig så det suser. Sendte en sms til Ingebjørg Støyva idet jeg lettet fra Gardermoen om at utstillingen hennes er utsolgt i tillegg til 6 av 7 nye malerier hun levere denne uken. Det er hyggelige nyheter å komme med til en debutant. Utstillingene til Erlend Mikael Sæverud og Alexei Svetlov har også gått bra og vi er allerede igang med å forberede tre nye: Espen Eiborg i hovedgalleriet, Heidi Helland-Hansen i prosjektrommet og Trudy Wiegand på Debutantveggen. Åpner 14.mars, men først New York:

Veldig spent på om kassene våre med kunst har kommet seg gjennom tollen. Forhåpentligvis i morgen. 
Jeg skulle egentlig reise sammen med søsteren min idag, men flyet fra København til Oslo ble så forsinket at hun ikke rakk flyet til New York. Hun kommer etter i morgen og skal jobbe sammen med oss på messen. Bianca kommer først på tirsdag. Erik Formoe kommer også. Nå er klokken 05.00 norsk tid og på tide å få litt søvn. God natt fra New York! 

Mandag 2.mars 
Våknet tidlig 06.45, men så fikk jeg en lang frokost på hotellet og er nå fit for fight. Er foreløpig alene på et kjempe-rom på et vegg-til-vegg-teppe-hotell i midtown west, like ved der vi skal jobbe. Ingen luksus denne gangen, men det er ok. Den ene kassen med kunstverk er forsinket pga været så blir nok litt jobb med den tenker jeg de neste to dagene. Alt kan ikke gå på skinner og det ordner seg alltid, men greit å være forberedt på litt ekstra jobb. Nå må jeg få ut pressemeldinger før jeg skal ut i det fine været. Idag er det faktisk plussgrader og sol, akkurat som jeg hadde bestilt :-)) 

Tirsdag 3.mars
Søsteren min har kommet og flyet med Bianca og Erik Formoe er forsinket, men de kommer nok snart. Idag har vi egentlig ikke gjort noe annet enn å shoppe nye kjoler til helgen så vi skal se fine ut på messen. Vi venter fortsatt på kassen med alle kunstverkene, har is i magen :-))

Våre geniale visittkort med USB-stick har ankommet hotellet og ser smashing ut:-)



God natt fra New York:-) 

Onsdag 4.mars
Hurra!!! Kassen har ankommet JFK og er i tollen. Venter i spenning, men den er i allefall her:-)
Litt "vente-dager" for oss nå, men både Bianca og Erik har kommet. Lovlig sent, men bra! I morgen er det check-in på Scope, men vi kan ikke begynne å montere før fredag morgen kl 08.00. Rimelig tight dette, men det kommer til å bli strålende! Erik Formoe har sjekket ut Mana Contemporary / www.manacontemporary.com idag og det var visst supert. Han, Olav Mathisen, Christina Disington, Gabriel Schmitz og Rune Egenes har fått artist-in-recidency plasser der i hele juli så det blir spennende!

Fra Mana Contemporary (foto: Erik Formoe)

Han møtte meg på hotellet etterpå for kaffe og vi spiste sen lunsj sammen etterpå, veldig hyggelig! Han fortalte at han hadde knotet litt med pathen til JC og truffet på en fyr som var veldig behjelpelig og etterhvert viste seg å være norsk...og kunstner; Dag Alveng. Hva er oddsen? (Veldig morsomt:-) 

Torsdag 5.mars
Kassen er ute av tollen...yay!!!! Idag har vi sjekket inn på Scope. Utstillerne i 2.etg har startet monteringen mens vi (som har fått en strålende plassering i 1.etg) må vente til kl 08:00 i morgen tidlig. Da starter logistikken med levering av kasser osv pluss at vi kun har 5(!) timer på oss. Enda godt at jeg er god på planlegging:-)) 

Søstre på tur... 

Tight scedule...

Fredag 6.mars
Møtte opp på messen kl 08:00 men ingen kunst
Rune på plass for å hjelpe til...utrolig hyggelig å se han igjen:-)

Kassene kom 10:00, men de gikk ikke inn så måtte åpne dem begge to ute på fortauet. Så utrolig glad for det fine været og med masse hjelp så gikk det fint!



Sånn passe kaos og takk til Erik Formoe som monterte alle de nye maleriene til Peter Ravn midt i kaos!! 
Ferdige med å henge 1:30, en halv time før VIP reception. 
En av de første som kom innom standen vår var George Lucas. Jeg fikk snakket med han og han elsket dette maleriet til Erik Formoe. Veldig stas. Håper han kommer tilbake :-)


Første solgte maleri :-) Olav Mathisen. 

Begge disse av Henrik Uldalen reservert. 

Sol Kjøk var innom idag...utrolig hyggelig å se henne igjen:-)) 

Gabriel Schmitz 
Etter 15 timer på jobb . Nå kaputt. Men glad. Veldig fornøyd og alle har gjort en strålende innsats. God natt! 

Lørdag 7.mars 
Lite søvn, men opp og ut. Fantastisk å være i New York! 

Ommøblerer hele tiden. Stor interesse for Peter Ravn.

En av mine amerikanske favorittkunstnere Michelle Doll kom innom. I morgen kveld kommer hun innom med 5 store malerier som vi skal ha med hjem til Norge og stille ut på "Debutantveggen" vår i april. Gled dere!! 

Erik Formoe har vært til og fra på standen vår i hele dag...og ser helt sjef ut!

Solgte et maleri til av Olav Mathisen og nå er det mange som har sagt at de kommer tilbake i morgen og krysser fingrene for det. Vi har fått masse postiv oppmerksomhet! 

Party på Tribeca Grand. Heretter skal jeg ALDRI mer drikke drinker som inneholder tequila. Danset masse. Veldig gøy!

8.mars og gratulerer med dagen alle flotte kvinner der ute! Idag har vært en fantastisk dag på Scope. Erik Formoe og jeg hadde frokostmøte med en kjent samler og hun kjøpte 5 av Eriks malerier. For en utrolig bra start på dagen! 

Erik Formoe

Kunde som har vært innom to ganger kjøpte dette maleriet av Henrik Uldalen:

Henrik Uldalen

Solgte dette bildet til et arkitektfirma. En hyggelig samler vi møtte i Miami og som har kontorer her i New York!

Gabriel Schmitz har fått utrolig mye positiv oppmerksomhet her. Solgte to mindre arbeider til to forskjellige samlere. Hun ene samler entydig på Amerikansk pop art så hun ble overrasket over sitt eget kjøp. Hun elsket det og måtte bare ha det!! 

Klokken er 2:00 her og vi har pakket to kasser med kunst og er helt kaputt. Må skrive mer i morgen...god natt herfra. Det har gått strålende! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar