AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

fredag 6. desember 2013

Scope Miami dag 6)

Nok en fantastisk dag! Solgt 6 malerier og 2 reservasjoner! Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier det har vært tusen mennesker innom standen vår idag. Vi snakker ustanselig med folk i 9 timer i strekk. Fått en helside i BlouinArt i (anmeldelse av Scope i Art Basel week), noe som er helt fantastisk. Her er det 130 gallerier fra hele verden og de har plukket ut Galleri Ramfjord og våre kunstnerne til å fronte messen. Det er ganske uvirkelig... 

Helside i Miami:-))

Beach party for spesielt inviterte på stranden idag. Feiret med et glass vin. Vi måtte tilbake å jobbe så det ble ikke så sent. Litt nedtur. Klokken er 01am nå og jeg sitter oppe og jobber. Vi må ikke glemme galleriet i Oslo så jobber herfra med julekalenderen og oppfølging av kunder. Her skal det også faktureres, følges opp og organisere shipping så det er veldig mye å gjøre utenom messetiden som er 11-8 hver dag. Vi har egentlig kun tid til å spise... men det er gøy da :-)) 
Idag var Adrian Grenier innom (fra bl.a Entourage). Kathrine snakket med han og Elise og jeg ble så forfjamset at vi ikke fikk tatt bilde...til Kathrines store fortvilelse. Hun holdt på å gå rett i bakken:-)) 
god natt fra Miami:-)) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar