AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

tirsdag 15. november 2011

New York blogg 14.-20. november 2011

OSLO - NEW YORK EXCHANGE

Tirsdag 15.november:
Tenkte jeg skulle blogge litt hver dag fremover, kom til New York i går ettermiddag og er innlosjert i et lite "hus" med egen hage via NYC-JC, fantastisk! Her er det nesten 20 grader og sommer-følelse! Henrik Uldalen og Trygve Åsheim kom sent igår kveld og vi var ute og spiste middag sammen med Jarl Haugedal! Startet dagen idag med tollproblemer så har ikke vært utenfor døren, så frokosten på Beechwood (vår faste stam-kafe) utgår.. SAS Cargo ringte meg i går (24.00 norsk tid) og fortalte at kassen med kunstverk har blitt sittende fast i Helsinki (pga flyproblemer). Så nå er det bare å krysse fingrene for at alt går som det skal det neste døgnet, for vi må nesten ha bildene i morgen for montering...Utstillingen "Beautiful Maladies" åpner på .NO fredag!

 Henrik Uldalens portrett av Trygve Åsheim 2011
Onsdag 16.november:
Kassen med kunstverk dukket opp i galleriet før kl 10.00, hurra!!! Brukt hele dagen på montering,...faktisk litt vanskelig siden det er et helt nytt galleri. Men det ble veldig bra tilslutt...etter ca 10 timer. Jentene i .NO gjorde en fantastisk jobb med montering. Nå er 6 av 8 utstillende kunstnere ankommet NYC: Merete Løndal, Henrik Uldalen, Morten Thyholt, Marie Kristiansen, Ole Marius Jørgensen og Trygve Åsheim. En veldig sen middag i JC på kvelden. Vi savner Anja Niemi og Reinhardt Søbye som ikke hadde anledning til å bli med i denne omgangen...

Annika og Annemarta på .NO i full sving...


 Dette blir så bra...
Torsdag 17.november:
Hel sides artikkel i Drammens Tidende idag:-) Idag har dagen gått med på å svare på mail og korrigere prisliste osv...har kun forlatt hotellet for å spise frokost og nå er kl snart 20.00.

Fredag 18.november:
Da er den store dagen her og alt er i rute...lys er stilt inn, vin på kjøla og lister printet ut. En stor takk til de flinke jentene på .NO som har stått på disse dagene:-) En utrolig bra åpning kl 1800, masse folk, helt fullt og mange gode tilbakemeldinger! Solgte begge maleriene til Morten Thyholt...

Performance av Katy Gunn

Kunstnerne og meg på trappen i galleriet .NO i NYC


Se flere bilder fra åpningen her: http://www.facebook.com/elisabeth.ramfjord#!/medi/set/?set=a.280828538622673.61894.171352079570320&type=1

Lørdag 19.november:
Litt bakpå idag...og det tror jeg gjelder alle. Det ble ganske sent i går og tidlig opp idag (tror jeg har sovet 4,5 timer), men man kan ikke SOVE i New York:-) Senere idag har vi fått innvilget visitt hos Vebjørn Sand som skal vise oss Galleri Sand. Utstillingen han har nå har jeg faktisk veldig lyst til å se, så gleder meg til det:-)

Interessant 2-timers omvisning med Vebjørn Sand på Galleri Sand i New York, likte de nye arbeidene og konseptet hans fra motstandsbevegelsen under 2.verdenskrig. Det var veldig hyggelig av han å ta oss imot, satt pris på det:-) Spiste lunsj på Sushi Samba (like bra som det pleier) sammen med Sol og kunstnerne etterpå. Ellers en rolig kveld, reiser tilbake i morgen.

Søndag 20.november:
Fotograf Ole Marius Jørgensen og jeg møtte Marie Kristiansen og Christian (samboeren til Marie) på Union Square for lunsj, veldig hyggelig:-) Rakk en times shopping før pakking på hotellet og ut til Newark. Denne uken har gått så utrolig fort...full jobbing inntil åpningen på fredag kveld, lørdag "fri" og så hjem til Norge!

Elisabeth Ramfjord og Sol Kjøk under åpningen i NYC

Jeg tenker at Sol og jeg bør være rimelige fornøyde etter et intensivt samarbeid og to suksessfulle åpninger på under en uke!!! Lørdag 12.november i Oslo: Del 1) "Out on a Limb" og fredag 18.november i New York: Del 2) "Beautiful Maladies"! Takk for denne gang...kan nok hende vi gjør det igjen:-)))

-----------------------------------------------

Del 3) Oslo - New York - Oslo Exchange:
Galleri Ramfjord: New York utstillingen "Beautiful Maladies" settes opp 19. januar - 5. februar 2012 i Prosjektrommet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar