AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2019
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

mandag 8. august 2011

LEONARD COHEN 13-28 AUGUST I GALLERI RAMFJORD

Selv om jeg egentlig ikke har tid så skal jeg blogge litt hver dag fremover...

Lager en egen Leonard Cohen blogg her, hele historien er jo en lang historie og blir litt på etterskudd siden vi har holdt dette hemmelig i mange måneder. Det hele begynte så tidlig som i mars, Jan Vardøen ringte meg og spurte om jeg kunne være interessert i en utstilling med Leonard Cohen. Han kjente noen på Hydra som kjente Adam Cohen og ville arrangere en utstilling med han i Oslo...produsent Anne Cecilie Bodin Larsen og musiker Frode Jacobsen. Jan satte meg i kontakt med dem. På det tidspunktet visste jeg ikke engang at Leonard Cohen laget billedkunst, men beundret han allerede for diktene, tekstene og sangene hans. Hvis det er bra, skal jeg vurdere det, svarte jeg... og så begynte samarbeidet. Det har vært en veldig spennende prosess, Cohen har et stort apparat rundt seg. Min kontakt har hovedsakelig vært med Adam Cohen, men også med kurator, advokat, shipping ansvarlig og management, i perioder har vi korrespodert på mail hver dag. Også ukentlig med Anne og Frode som har fått Ingrid Olava og Kari Bremnes til å stille opp på arrangementet og satt folk i kontakt med hverandre. Jeg har hatt ansvaret for det som har med kunsten, katalogen, shipping, presse osv å gjøre. Anne og Frode (som nå kaller seg Come Out) hadde allerede snakket med Øya festivalen før de tok kontakt med meg om å være samarbeidspartner og de har vært med å sponse PA-anlegg osv. Vi er også en del av Øya-programmet. Forfatter Håvard Rem har skrevet all tekst til katalogen og skal åpne utstillingen på lørdag og holde foredrag om Cohen. Han har vært utrolig hyggelig å samarbeide med og han er over gjennomsnittet fan av Cohen....

Mandag 8.august i Galleri Ramfjord
Idag fikk vi et stort flott bilde av Leonard Cohen i Aftenposten! Ellers har jeg jobbet med pressen i hele dag og det har vært veldig positivt. Alle er veldig positive til dette arrangementet, så veldig gøy å være på jobb! Vi får se hva som skjer videre.... Gårdeier pusser på fasaden til det nye galleriet i anledning lørdag. De holder på å male karmer og inngangsdør utvendig og har fjernet all tagging, helt fantastisk:-) Annichen har laget ferdig programmet til lørdag og bestilt vin til veldig mange mennesker. Jeg har akkurat sendt ut invitasjoner på e-post og innviterer samtidig til forhåndsvisning fredag kveld kl 18.00. Tenker det blir vanskelig å se bildene på lørdag, men masse mennesker, konserter og presse...

Tirsdag 9.august i Galleri Ramfjord
Venter på utstillingskatalogen fra LA, Håvard Rem har skrevet katalogteksten og vi er veldig spente på hvordan den ser ut:-) Vi har fått omtale i bl.a Varden, Vårt Land, Haugesundsavis, Telemarksavisa, Stavanger Aftenblad og Aftenposten idag! Se også: http://oslopuls.aftenposten.no/kunst_scene/article579645.ece
Frode og lydmannen til Bremnes har vært på befaring her idag og alt er i rute...
Adam Cohen skal være med på Sommeråpent på NRK torsdag kveld! Han skal synge og snakke om utstillingen, samt sin nye plate:-)
Utstillingskatalogen (100 ex) har kommet og den ble veldig fin!!! Leonard Cohen har signert 20 eksemplarer av katalogen for oss. J2 har levert halvparten av bildene ferdig innrammet, resten kommer i morgen. Det blir veldig bra!

10.august i Galleri Ramfjord
Fått inn alle bildene av Leonard Cohen fra innramming og de ble kjempe-fine, har såvidt begynt å montere.

Snap-shot fra galleriet...

11.august i Galleri Ramfjord
Montert ferdig alle bildene i galleriet og det blir så fint. Fortsatt veldig mye rot, uavhende bilder og nesten ingen lagerplass (det nye galleriet er jo det gamle lageret vårt...). Idag har Adam Cohen vært med på Sommeråpent på NRK, veldig bra! Jeg var med og så på og Anne, Frode (Come Out), Adam Cohen og jeg var ute og spiste i Operahuset etterpå. Veldig hyggelig!

 Sommeråpent på Operataket...


12.august i Galleri Ramfjord
Victor, Line, Annichen, Marte og jeg på jobb og full fart hele dagen... Dobbelt side i VG idag:-) Adam har vært på radiosending på P2, veldig bra! Har fått masse telefoner og mange som har meldt sin interesse for forhåndsviningen. Mye folk på fohåndsvisning, solgt ganske mange bilder allerede! En veldig bra dag...

13.august i Galleri Ramfjord
En helt fantastisk dag i galleriet. Det var kø nesten helt opp til Ullevålsveien etter at vi hadde sluppet inn alle som vi hadde plass til. Oppmøte på mange hundre mennesker...Konserten med Adam Cohen, Kari Bremnes og Ingrid Olava var helt utrolig, og Håvard Rem gjorde en fantastisk jobb både med foredrag og samtale med artistene. Utstillingen til Leonard Cohen ble tatt godt imot og alle var veldig begeistert!!!
Se noen bilder fra konsertene her: http://www.facebook.com/medi/set/?set=a.10150263906001752.322744.638321751


Søndag 14.august i Galleri Ramfjord
Og suksessen fortsetter idag....masse besøk og stor interesse for Leonard Cohen. Nå er det ikke lenge igjen før utstillingen er utsolgt:-) 


Køen utenfor galleriet etter at vi hadde sluppet inn alle...

Lørdag 20.august i Galleri Ramfjord
Denne uken har vært hektisk, montert Jubileumsutstillingen og åpnet Cohen utstillingen igjen på torsdag. Idag (lørdag) har det vært rundt 250 mennesker innom på dagtid for å se Cohen, pluss rundt 300-400 mennesker innom i forbindelse med Stipendutstilligen vår som også har fått med seg Leonard Cohen. Galleriet er åpent så det går an å gå igjennom avdeling I og III.


Søndag 21.august i Galleri Ramfjord
Masse besøk og stor interesse for Leonard Cohen, mange er virkelig Cohen-tilhengere og kommer langveisfra for å se utstillingen. Totalt 40 solgte arbeider. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar