AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

torsdag 29. april 2010

29.april i galleriet

Rolig dag i galleriet. Solgt dette maleriet av Aleksandra Niemczyk:

Ikke så mange innom. Torunn har redigert film og lagt ut på YouTube. Marte har gjort regnskap og jeg har betalt regninger...

Litt action idag: Måtte ringe politiet fordi det lå en mann og sov på trappa i galleriet...han sovnet etter å ha spurt Marte om hun hadde lyst til å bli med på bakrommet en tur og det var helt umulig å vekke han etterpå.(Altså etter at han hadde spurt, han fikk ikke lov å bli med på bakrommet)

Torunn, Marte og jeg hadde møte før vi åpnet galleriene og har planlagt håndtering av tegningene vi får inn fra barnehagene i morgen. Vi er veldig spente! Vi skal trekke en vinner hvor avdelingen til vinneren får ett maleri av Per Rosenberg til en verdi av 11.000,- Vi har planlagt å filme trekkingen og overrekkelsen. Filmene skal legges ut på nett sammen med alle tegningene fra avdelingen. Lokalavisene møter og lager reportasje, så dette blir spennende.

En barnehageansatt var innom med tegninger fra Julius fam.barnehage avd 1-3 år, veldig fine:-) Vi er igang, fristen er i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar