AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

fredag 31. januar 2014

Luis Bivar, maleri/collage og Lene Kilde, skulptur 1-23 februar!


Åpent torsdag-fredag 12.00-18.00 & lørdag-søndag 12.00-16.00

Luis Bivar - maleri / collage


Lene Kilde - skulptur i ståltråd 


Luis Bivar - maleri/collage 

Lene Kilde, skulptur/installasjon  



torsdag 30. januar 2014

Det nærmer seg utstillingsåpning på Galleri Ramfjord

På lørdag åpner vi to nye separatutstillinger i galleriet. Lene Kilde i prosjektrommet med sine enkle uttrykksfulle skulpturer i ståltråd og Luis Bivar i hovedgalleriet med sine store maleri-collager laget av maling og gamle tegneseriehefter... Håper vi sees på lørdag 12.00-14.00! :-))

Lene Kilde -skulptur 2014


Luis Bivar maleri/collage 2014

lørdag 25. januar 2014

Helgen 25-26 januar

Vi har jobbet døgnet rundt siden nyttår så holder stengt i helgen...tilbake på tirsdag.
God helg :-)) 

tirsdag 21. januar 2014

Mye jobb...

Onsdag morgen og hele dagen igår gikk med på å få oversikt og ringe kunder som har fått tilslag. Takk til tålmodige kunstnere som venter spent på resultat. Der er mye arbeid både i forkant og etterkant av en slik auksjon. Det er mange som skal kontaktes, faktureres og registreres...
Vi åpner også ny utstilling allerede neste helg. Separatutstilling med Luis Bivar i hovedgalleriet og Lene Kilde i prosjektrommet. Det blir veldig bra og halvparten av bildene til Bivar er på vei fra Portugal nå....

Luis Bivar 120x140cm tegneseriecollage og maleri på lerret...


Lene Kilde i full gang på atelieret...

Auksjonen er nå avsluttet

Auksjonen ble avsluttet til stormende jubel i galleriet i går kveld. Fullt av folk og vi rakk desverre ikke ta noen bilder. Vi var 7 stk på jobb og løp rundt som gale...veldig gøy:-))

Vi har pakket alle de 130 arbeidene og alt er klart for henting. Åpent 12-18 hele uken...

Vi solgte tilsammen rundt 130 arbeider, noe høyt og noe lavt. Vi holder på å ringe alle som har fått tilslag nå og håper på å bli ferdige i løpet av dagen.

Neste uke begynner vi å jobbe med neste utstilling i galleriet. Lene Kilde (skulptur) i prosjektrommet og Luis Bivar (maleri/collage) i hovedgalleriet. Vi gleder oss til åpning lørdag 1. Februar kl 12.00, håper vi sees!

 Luis Bivar, maleri/collage av tegneserier 120x140cm

 Lene Kilde, skulptur av ståltråd


torsdag 9. januar 2014

Auksjonsplanlegging januar 2014

Vi er godt i gang med auksjonen som åpner på mandag. Kathrine og jeg jobbet døgnet rundt i hele helgen og ble ferdige med monteringen av ca 100 arbeider. Jeg har vært hjemme denne uken med sønn med brukket ben (shit happens), men Elise og Kathrine har jobbet i galleriet med bl.a auksjonslapper og nedlasting av bilder til nett. Tro det eller ei men det er veldig tidkrevende forberedelser før en slik auksjon og litt av et puslespill...


Vi har hatt kjempeproblemer med publiseringsløsningen vår fra Mamut (les: nettsiden vår) så vi har bestemt oss for å legge siden over på denne bloggen under auksjonen. Dvs at alle bildene blir lagt ut her. Dette blir en midlertidig løsning mens vi bygger opp ny nettside og som vi tror vil fungere fint. Vi vil også skrive litt underveis i auksjonen som seg hør og bør på en blogg:-)) På den måten kan vi også oppdatere dere litt på hva som ligger lavt og høyt siden auksjonen foregår i selve galleriet...

Alle disse bildene er med på auksjonen...pluss ca 90 arbeider til.


onsdag 1. januar 2014

Godt nytt år!

2013 har vært et begivenhetsrikt år, galleriet har gjort kjempe-suksess og jeg har feiret 15 år som gallerist på St.Hanshaugen. Med flotte kunstnere, fine kollegaer, trofaste kunder og gode venner!

15-års jubileum 2013

Juleutstilling 2013

"The gallery's choice" 2013

I tillegg til over 20 utstillinger med Galleri Ramfjords faste kunstnere deltok vi på vår første kunstmesse i København i august med kjempe-suksess! Vi ble profilert på dansk TV2 og solgte godt. Gode tilbakemeldinger både på kunstnerne og standen vår. Noe som gjorde at vi valgte å gutse skikkelig og reiste til Miami for å delta på Scope i desember. Hadde null forventninger og det gikk så det suste. Der også. Kom hjem med en helsides anmeldelse, innkjøp av offentlige og private samlere, samt 12 solgte malerier på merittlisten. Det var en helt fantastisk opplevelse og vi skal defintivt tilbake neste år!

Art Copenhagen 2013
Scope Miami 2013
Scope Miami 2013

2013 har også vært et lærerikt år. Vi har lært masse om eksport/import og utfordringene ved å bo i et land utenfor EU.  Lært masse om transport, toll og moms. Jeg har lært at gode lojale ansatte/kollegaer er alfa omega, hadde ikke klart meg uten. Jeg har lært meg å sette ned foten og si at jeg faktisk har fri når jeg har fri og at noe/noen faktisk kan vente en hel dag. Jeg har fått merke janteloven på kroppen, men også fått utrolig mye positivt fra kollegaer i kunstverdenen. Noe jeg ikke hadde forventet og som jeg setter stor pris på. Pressen har også vært på plass og vi har fått mye skriverier i avisene. Setter umåtelig stor pris på det også! 

Dagsavisen 2013

Jeg blir litt provosert hver gang noen sier; "det går så bra for dere alltid, dere har så mye medgang". Det stemmer ikke. I galleriet har vi nok av utfordringer, det kommer bare an på hvordan man takler det. Jeg velger å se positivt på utfordringene og ta dem på strak arm. Velger å snu evt negativt om til noe positivt. Selv om ikke alt alltid går på skinner, er det er resultatet som teller og som man bør fokusere på. Og det blir som regel alltid bra...til slutt! 

OG ikke minst; det hjelper med positive medspillere!

Føler meg også veldig priviligert og takknemlig. Priviligert som har en jobb jeg elsker og som jeg gleder meg til å gå til hver morgen. Takknemlig for at jeg har verdens beste ansatte, de beste kunstnerne i stallen, dyktige samarbeidspartnere og ikke minst trofaste kunder/besøkende i galleriet! 

Scope Miami 2013

Takk for 2013 og takk til alle som har bidratt til et kjempe-år, både for meg og for galleriet! Og takk til alle dere som følger med og gir postive tilbakemeldinger, det betyr mer enn dere aner! 

Godt nytt år...og de beste ønsker for 2014. Håper vi sees! Hilsen Elisabeth