AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

søndag 29. mai 2011

29.mai i Galleriramfjord.no

En uke siden forrige innlegg, det er nesten flaut...

Det skjer så mye i galleriet om dagen som vi ikke kan snakke om enda, virkelig frustrerende å jobbe så intensivt uten å kunne fortelle hva vi gjør.... Men det vi kan fortelle er at vi åpner nytt galleri lørdag 13.august kl 12.00 og at det blir jubileum- og stipendutstilling 20.august kl 18.00. Galleriet i New York har nå sendt oss en oversikt over hvilke kunstnere de kunne ønske seg, så får vi se...Mange av kunstnerne har vært innom og hentet arbeider fra lageret vårt i løpet av helgen, alt må ut før oppussingen! Se info om stipendutstillingen her: http://www.facebook.com/elisabeth.ramfjord#!/event.php?eid=216484005043238

Utstillingen til Erik Formoe har vært godt besøkt, den har fått masse positive tilbakemeldinger og bra salg, så vi er fornøyde, det var siste dag i dag!

Det har vært bra besøk i avd II idag også, solgt et gavekort, to bilder av Runi Langum og ett bilde av Eva Christin Laszka på hjemlån og reservasjon på ett av Espen Eiborg sine største malerier.

lørdag 21. mai 2011

21.mai i Galleri Ramfjord

17.mai uke og en hel dag fri...denne uken har gått forferdelig fort. Her jobbes det for fullt med tanke på oppussing av nytt galleri. Har fått inn kun ett tilbud fra håndtverker, men venter på flere før vi kommer igang. Det nye galleriet åpner 13.august og vi jobber med et veldig spennende prosjekt i forbindelse med åpningen, kan ikke si noe mer om dette riktig enda... Victor og Line har begynt å pakke ned alle arbeider på lageret, alt må ut innen 15.juni. Det blir stipendutstilling 6.august og nå begynner det å haste med å legge ut invitasjon, vi jobber med sluttføring av jurymedlemmer, mer info kommer veldig snart...Har fått inn nye arbeider av Eva Christin Laszka som allerede er montert i avd II.

Eva Christin Laszka 2011

mandag 16. mai 2011

16.mai i Galleri Ramfjord

En fin helg i galleriet, masse besøk og solgt to malerier av Ingun Redalen White og et maleri av Erik Formoe. Formoe-utstillingen får veldig mye positiv oppmerksomhet, mange som liker arbeidene hans:-) Idag jobber jeg videre med åpningen av det nye galleriet og med nytt New York - prosjekt. Litt regnskap må også skvises inn i tidsplanen...

Erik Formoe 2011

torsdag 12. mai 2011

12.mai i Galleri Ramfjord

Dagene flyr, på tirsdag var jeg på atelierbesøk hos Henrik Uldalen og Morten Thyholt, fikk se nye helt fantastiske malerier!

 Henrik i Studio 4

Igår var Annichen og Victor og hang opp 3 store malerier av Isabelle Inghilleri på Din Helse Bjølsen. Åpent igjen i galleriene idag 12-18; Erik Formoe i avd III og kollektivutstilling i avd II. Victor, Line og jeg på jobb. Litt besøk i løpet av dagen, egentlig ganske stille. Solgt to malerier av Per Rosenberg og ett av Ingun Redalen White i avd II. Jeg har hatt befaring med div håndtverkere i det nye lokalet og nå er det bare å vente på tilbud. Alle sier at vi bør ha fliser på gulvet, men jeg er i tvil.... Det hadde egentlig vært litt kult og beholdt betongen (?) Men det blir iallefall hvite fine nye vegger. Ellers jobber vi videre med nytt New York prosjekt til høsten....mer info kommer.

mandag 9. mai 2011

9.mai i Galleri Ramfjord

Igår (søndag) var det en rolig dag i galleriet, strålende sol og nesten sommer. De som var innom ble veldig begeistret for utstillingen og likte bildene godt! Idag har det vært en spennende dag, desverre kan jeg ikke si så mye enda om hva som skal skje til høsten, men blir det som jeg vil så blir det helt fantastisk! Har hatt to møter idag; et med en initiativtaker/kurator iht til et prosjekt i forbindelse med åpning av det nye galleriet i august og et med Øya-festivalen ang musikk/kunst samarbeid på samme tidspunkt. Det kommer mer info så snart alle brikker er på plass....Veldig mye som skjer fremover, med nytt galleri og nytt New York samarbeid. Ønsker alle en fin dag i solen:-)

Reinhardt Søbye jobber mot ny utstilling i Galleri Ramfjord i november, fikk dette på mail idag:

Reinhardt Søbye 2011 (klikk på bildet for å se det større..)

lørdag 7. mai 2011

7.mai i Galleri Ramfjord

Åpning i galleriet: Erik Formoe "Tause fortellere". Veldig bra oppmøte og tilsammen 10 solgte arbeider:-)












fredag 6. mai 2011

Fredag 6.mai i Galleri Ramfjord

Siste finish i galleriet: printet lister, puttet boble-vin i kjøleskapet, stilt inn lys og satt frem glass, vi gleder oss til utstillingsåpningen til Erik Formoe i morgen, håper vi sees!
 Erik Formoe 2011

torsdag 5. mai 2011

Onsdag 4.mai i Galleri Ramfjord

Tilbake i Norge, Victor og jentene har rapportert underveis og siste uken i Per Rosenberg utstillingen gikk bra, 3 nye salg og tilsammen 6 arbeider på hjemlån. Utstillingen til Erik Formoe er ferdig montert. Det ser virkelig veldig bra ut og jeg har ikke bidratt med noen ting, alt har blitt plassert og montert mens jeg har vært i New York. Erik har laget en film om prosessen, utstillingen og bildene, du kan se den her på: YouTube !

Idag har jeg oppdatert web slik at nesten alle bildene ligger ute med mål og pris på http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/default.asp?wwwalias=galleriramfjord&gid=9&subgid=97

 Erik Formoe 2011