AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

mandag 25. april 2011

New York blogg 26. april - 2. mai 2011

Siste innlegg på New York bloggen i denne omgang, vi kommer tilbake til høsten...

En stor takk til Ole Marius Jørgensen, Heming Valebjørg og Eirik A. Devold fra Oslo Philharmonien, Feelgood, Fotophono, kunstforum.as, Listen, Christ Engebretsen AS Kunstmateriell, CopyCat, Rakel, Jarl, NYC-JC Luxury Guest Suites, No Gallerist og L2 Framing i New York for støtte og hjelp til gjennomføring av denne utstillingen!!!



Tirsdag 3.mai
Morsom frokost på Beechwood med bl.a Ingeborg Sørensen. Marianne Jemtegård sjekket inn sammen med et team av stylist og fotografer, hun og Tommy Loeland ble med ut for å spise frokost. De skal arbeide med fotoshoots og reportasjer her i New York for Vixen Magazine og de skal også lage en sak om NYC-JC. Ingeborg Sørensen som var antrukket i "treningstøy" hele dagen var ute og løp mellom frokost og lunsj...kul og sporty dame:-)


Ole Marius Jørgensen og Marianne Jemtegård
Tommy Loeland og Ingeborg Sørensen

HJEM 4pm: Denne uken har gått så fort...det har skjedd noe hele tiden og vi har ikke rukket å sette oss ned for og tenke....takk fra oss for denne gang!


Mandag 2.mai 
Tidlig opp og frokost kl 08.00. Planleggingsmøte med Sol på Manhattan kl 09.00, vi prøver å sette av hele høsten til en exchange utstilling Oslo-New York, men alt er i planleggingsfasen. Sol hadde møte med journalist fra Aftenposten i .no Gallery kl 11.00 og jeg fikk være med. Vinkling på artikkelen var på Sol, men vi fikk også snakket litt om samarbeidsprosjektet .no Gallery / Galleri Ramfjord.


Bilde fra .no Gallery

Lunsj med Rakel, Ole Marius og Øystein på SpiceMarket og så tilbake på hotellet for å jobbe.
...sov godt fra New York. 

Søndag 1.mai
En dag med ganske mye fri og en skikkelig sliten gjeng....Satt oppe og jobbet til kl 02.00 (Galleriet hjemme stopper jo ikke opp bare fordi jeg er i New York) Skrev ferdig pressemeldingen til Erik Formoes utstilling som åpner på lørdag og sendt ut til pressekontakter i Oslo. Det var siste dag i utstillingen til Per Rosenberg i avd II og Ragnhild meldte fra om bra besøk og salg i galleriet i Oslo.


Lørdag 30.april
Tidlig opp og begynte dagen med frokost, planleggingsmøte og arbeidsfordeling. Det skulle kjøpes inn boble-vin, mat og ordnes med glass osv. Alle bildene skulle pakkes ut, sjekke at alt er ok og montere utstillingen. Vi ble ferdige til kl 16.00 som planlagt...puh! Slik at alle rakk å dusje og skifte og se pene ut til åpningen kl 18.00. 

 

Spektakulær åpning av Heming Valebjørg og Eirik A. Devold fra Oslo Philharmonien, det var virkelig helt fantastisk:-))) Jeg holdt en liten tale og det gjorde Jarl også, fikk takket kunstneren, Jarl, samarbeidspartnere og de som var tilstede fikk blomster... Utstillingen fikk veldig god mottakelse, mange likte bildene og hadde masse spørsmål. Vi klarte og samle over 100 mennesker i New York og hotellet var helt fullbooket, ganske bra spør du meg...Hurra!

 Ole Marius Jørgensen og meg (sjekk utstikten!)

Etter selve åpningen, ca kl 22.00 gikk alle ut for å spise, de fleste var i seng mellom 2 og 6 på morgenen. En helt fantastisk dag! Noen av bildene fra åpningen kan sees her: http://www.facebook.com/elisabeth.ramfjord#!/media/set/fb/?set=a.202090946496433.44819.171352079570320

Fredag 29.april
Idag har det vært en hektisk og lang dag. Opp kl 05.30, strålende sol og helt fantastisk i New York! Frokost på Beechwood, fikk privatsjåfør som kjørte meg til Brooklyn til kl 10.30 og hadde møte med Sol Kjøk på takterassen i atelieret hennes. Veldig sjarmerende og utrolig kult! Tror vi kommer til å få til et spennende samarbeid! Instumentene til Oslo Philharmoni-gutta er levert og alle fotografiene også, men får ikke begynt å montere før i morgen...Det blir veldig spennende!

Sol foran ett av sine fantastiske malerier i atelieret!

Omvisning på .no Gallery på Manhattan kl 13.00, en utrolig flott utstilling! Spesiellt akvarellene til Marianne Darlén Solhaugstrand og det var en "katte-skulptur" av Rune Olsen som var verdt turen alene... Bianca kjøpte et arbeid av Hanne Lydia Opøien Kristoffersen, hun falt helt pladask og det skjønner jeg! Så off til SushiSamba som serverte noe av det beste jeg har smakt på lenge:

 SushiSamba: Bianca, jeg og Ole Marius...ingenting å si på humøret:-)

Beste sushien jeg har smakt på veldig lenge....

Så tilbake på hotellet og jobbe litt...Vi hadde planlagt grilling på takterassen ikveld, men det blåser veldig så vi fant ut at vi alle gikk ut for å spise isteden. Satt på takterrassen på Iron Monkey isteden og spiste middag!
Ikke mye som står igjen nå, instrumentene er montert (og det var ikke noe småtteri, skal spørre gutta i morgen hva alt heter:-) De har øvet idag, jeg har hørt på og det kommer til å bli helt fantastisk. Vi gleder oss til i morgen!

Torsdag 28.april
Idag hadde alle behov for å sove litt lenger så sto ikke opp før kl 07.30, sen frokost kl 08.30 (altså sent til her å være her...pleier og møtes til frokost kl 07.00) Frokost på stamkafeen Beechwood og så tilbake på NYC-JC for å jobbe. Har verdens beste kontor, med en helt sinnsyk utsikt, så ikke så værst å være inne egentlig. Utsikt fra leiligheten:

Jeg er omringet av vinduer i 44.etg og ser ut over Manhatten:-) Rakel og Ole Marius er på besøk på bl.a Sjømannskirken, DnbNor, Innovasjon Norge og det Norske Konsulatet. Jeg jobber videre med praktiske ting og oppfølging av presse...vi har fått omtale i Asker og Bærum budstikke idag: Ole Marius Jørgensen til New York I morgen tidlig skal jeg på atelierbesøk og ha møte med Sol Kjøk i Brooklyn for så å ha omvisning på .no Gallery på Manhattan kl 12.00, vi gleder oss! I morgen kveld blir det grilling på takterrassen på NYC-JC, de holder på å fylle i svømmebassenget ute så det blir bra...

 .no Gallery, vår samarbeidspartner i New York

Etter at Oslo Philharmoni-gutta har spilt på lørdag kl 18.00 så skal Mari Solberg fra Norge synge. I morgen kommer event manager på NYC-JC Frank og skal ordne med lyd og mikrofoner osv...

 Jarl og meg...

Ole Marius og Øystein

Ikveld har alle sammen (14 av oss) vært ute på Iron Monkey, en fantastisk lokal pub med amerikansk mat og egen øl-meny...

Onsdag 27.april

Soloppgang og dis tidlig på morgenen på Manhattan...

Klarnet opp i løpet av 15min, sol og 20 grader i New York, fantastisk! Tidlig opp kl 06.00, kaffe, så frokost med Jarl, Rakel og Ole Marius på Beechwood. Gutta fra Oslo Philharmonien fikk lov til å sove litt lenger:-)

 Ole Marius og Jarl utenfor NYC-JC i morges...

Ole M. Jørgensen, Jarl Haugedal, Eirik Aasekjær Devold og Heming Valebjørg fra Oslo-filharmonien.

Ole Marius har reist for å levere alle fotografiene til montering. Rakel, jeg og Jarl planlegger de neste dagene. Nå renner det inn med folk på hotellet som skal være med på utstillingsåpning til helgen. Espen Eiborg kommer senere idag, og i morgen kommer Veronica og Bianca. Det kommer også kunder fra galleriet i løpet av de to neste dagene. Nå er det bare å henge i stroppen så alt blir klart til lørdag og gjestene kan komme til dekket bord som skal bestå av norsk godteri, fingermat og vin med bobler i...


Etter å ha jobbet noen timer innendørs på hotellet dro vi på Pastis og spiste fantastisk lunsj, masse bobler, verdens lengste gåtur og så båttur på Hudson River:-) Nytt møte på ettermiddagen, nå begynner deligeringen av de siste arbeidsoppgavene å falle på plass og alle vet hva de har å gjøre de neste dagene. Middag på More og tidlig i seng...God natt!

Tirsdag 26.april
Er det noe som heter "Black tuesday" så var det idag...Stort sett alt som kunne gå galt gikk galt på begynnelsen av dagen. Vi holdt på å ikke rekke flyet etter 2 timer på Gardermoen, de kunne ikke finne noen papirer på oss, enda alt skulle være i orden (vi reiste på de samme papirene i november), så alt måtte fylles ut på nytt. Opp og ned etasjer og inn og ut av kontorer... for så å løpe til gaten 10 min før avgang. Fotografiene til Ole Marius holdt på å ikke komme med, hun i skranken sa at hvis det ikke gikk så måtte vi sette dem igjen på Gardermoen...Så hadde konseptet "utstilling" utgått:-) Gutta fra Oslo Philharmonien fikk kansellert flighten sin og måtte sjekke inn og ut to ganger, dette også på Gardermoen. Men kom seg avgårde etterhvert noen timer senere...

Utsikten på NYC-JC kan man ikke klage over...denne gangen skal vi bo i denne leiligheten:-)

MEN: Nå er alle i hus på NYC-JC (innkl Oslo Philharmonien) og det har vært 28 grader, sol og en fantastisk deilig dag. Vi har sittet på en takterasse og spist lunsj, 2 timers intensiv shopping før middag (kofferten min var så full av utstillingskataloger at det ikke ble plass til noen klær). Jarl, Rakel, Cornelis, Amanda, Eirik, Heming, Ole Marius og jeg har vært på Sky-Thai og spist deilig middag. Nå har alle Jetlag og går rett i seng... I morgen blir det en lang dag, fotografiene til Ole Marius skal leveres til montering i morgen tidlig og det blir frokost på Beechwood kl 08.00 ....senest. God Natt !

Solen stråler og det gjør vi også:-)
Mandag 25.april. 
I morgen tidlig reiser gutta fra Oslo Philharmonien, Ole Marius og jeg....Pakker koffert som nå er full av kataloger, får ikke plass til klær og sko så tror det må bli litt tid til shopping når jeg kommer til New York:-) Vi får se, kofferten blir iallefall nesten helt tom når jeg kommer frem...Begynner å bli litt nervøs, har arrangert utstillinger i  over 13 år, men dette er helt nytt, men så fort jeg "kommer over" vil nok alt falle på plass...Ole Marius sender bildene med spesialbagasje i morgen tidlig og L2 i New York skal montere på onsdag morgen. Gleder meg veldig til å besøke Sol som driver .NO Gallery på Manhattan og til å treffe Jarl og alle på NYC-JC igjen:-) Har også planlagt atelierbesøk i Brooklyn. Rakel (tidligere kollega og god venninne) har reist i forveien og har vært der en uke allerede, hun har koll på hotellet..

25.april i Galleri Ramfjord

Siste dag i galleriet for mitt vedkommende, iallefall for en uke.... Har vært i galleriet, oppdatert weben og hentet plakater og kataloger som skal være med til New York. I morgen tidlig reiser gutta fra Oslo Philharmonien, Ole Marius og jeg.... Torsdag blir det omvisning på .no Gallery, vår nye samarbeidspartner i New York, fredag grilling på takterassen og lørdag utstillingsåpning med Ole Marius Jørgensen på NYC-JC! Skal prøve og blogge hele uken...følg med! Gjesteblogg, Jarls New York: http://jarlsnewyork.wordpress.com/2011/04/25/kommer-med-kunst/

Ole Marius Jørgensen -  Muz:art fra Oslo til New York 2011

Påsken 2011

Line og Victor på jobb: En stille og rolig påske i Galleri Ramfjord, vi hadde åpent torsdag, fredag, lørdag og søndag. Det var bra besøk torsdag og fredag, men lørdag og søndag var det veldig stille. Helt fantastisk vær i Oslo, 20grader og skyfritt så kanskje ikke så rart at Oslo-folket valgte å være utendørs:-) Solgte 3 malerier av Per Rosenberg på torsdag, ellers ingen flere salg.

tirsdag 19. april 2011

19.april i Galleri Ramfjord

Planleggingsmøte i galleriet på morgenen med Line, Victor og Annichen. Mye spennende som skjer nå, men kan ikke si så mye enda... Planlegger åpningen av nytt galleri i august og jobber videre med bedrifter. Idag har det vært masse besøk selv om vi har hatt stengt...mange har lest om utstillingene i avisen. Solgt 3 malerier av Per Rosenberg som var på hjemlån. Alle trykksaker til New York utstillingen er ferdige og har sendt kataloger til pressen. Har avtalt omvisning på .NO Gallery, vår nye samarbeidspartner i New York; torsdag 29.april, det blir spennende!

mandag 18. april 2011

18.april i Galleri Ramfjord

Jeg har egentlig fri, men er på jobb likevel. Må bruke dagene nå før helgen til siste forberedelser til New York. Reiser om en uke:-) Sendt ut info til kunde-register om at vi har åpent i galleriene i påsken. Flott omtale på New York-utstillingen i Dagsavisen idag (klikk på artikkelen så den blir leselig):


17.april i Galleri Ramfjord

Line og jeg på jobb og masse besøk både i avd II og III. Flott omtale på Rosenberg-utstillingen i Aftenposten og hele 5 malerier av Rosenberg på hjemlån til vi åpner igjen på torsdag. Vi har åpent hele påsken: torsdag-fredag 12-18 og lørdag-søndag 12-16.

lørdag 16. april 2011

16.april i galleriet

Påske og vår i Oslo:-) Line og jeg på jobb i hver vår avdeling. En veldig fin dag, bra besøk og salg. Solgte bl.a bildet som var i Aftenposten på mandag:

"Walk out - India" Jannecke Lønne Christiansen 2011

Publikum er veldig positive, idag har det vært mange som har ønsket å se Reinhardt Søbyes arbeider og vi har tatt frem fra lager...Torsdag fikk vi omtale og bilde av Per Rosenberg i Aftenposten Aften, har desverre ikke lykkes å få tak i den.


torsdag 14. april 2011

14.april i Galleri Ramfjord

Dagene har vært travle, igår ble vi ferdige med New York katalogen og i morgen tidlig får vi prøve-trykk fra CopyCat. Idag har Line, Annichen, Victor og jeg vært på jobb. Jeg har jobbet videre med pressen, Annichen har laget annonser, Line og Victor har jobbet i galleriene. Det har vært masse besøk idag, torsdager pleier å være mye roligere så veldig gøy. Victor har solgt 3 av de nye arbeidene til Eva Christin Laszka samt et stort fotografi av Marie Kristiansen fra serien Flawless:-) Jeg var på radio i morges, det ble klippet ganske mye, men følte jeg fikk sagt masse. Veldig flink radio-journalist og morsomt å bli omtalt som et lekent samtidsmuseum i innledningen....Hør programmet her: http://www.radionova.no/programmer/skummakultur (reprise 14.04, ca midt i) God natt!

mandag 11. april 2011

11. april i Galleri Ramfjord

Har ikke tid til å ta fri, selv om det er mandag:-) Stort flott bilde av Jannecke Lønne Christiansen i Aftenposten idag! Aftenposten har tatt kontakt ang Rosenberg, det kommer nok en liten omtale og et bilde av en stor gul ku i løpet av uken:-) Jeg har jobbet videre med oppføringer, presse ol. i New York...

søndag 10. april 2011

10. april i Galleri Ramfjord

Ragnhild og jeg (Elisabeth) på jobb. Gjevnt med folk hele dagen og alle er begeistret for utstillingene! Har blitt intervjuet på radio om utstillingene i galleriet og New York:-) Kulturprogram torsdager 9-10, Radio Nova (Fm 99,3) 

lørdag 9. april 2011

9. april i Galleri Ramfjord

Åpning av Per Rosenberg sin utstilling i avd II. Ragnhild, Victor og jeg på jobb. Bra besøk gjennom hele dagen, både i avd II og III. Fint å få vist to så forskjellige utstillinger parallellt og publikum liker begge! Solgt 5 malerier av Rosenberg pluss 2 reservasjoner og flere som vurderer hjemlån i morgen...En fin dag:-)




fredag 8. april 2011

8. april i Galleri Ramfjord

Annichen, Line, Ragnhild og jeg på jobb. Rosenberg utstillingen er ferdig montert, lister er skrevet ut og weben er oppdatert, se her: www.galleriramfjord.no/per rosenberg Vi har fått inn alle annonsene til New York katalogen og den blir veldig fin. Jeg klarer ikke å sende den til trykken riktig enda, i tilfelle vi får enda en god ide i løpet av helgen som bør med:-) Har laget ferdig pressemelding på norsk og engelsk. Feelgood Magasin var innom galleriet idag og dette samarbeidet kommer til å bli veldig spennende, også utover selve New York utstillingen, vi gleder oss! Nå en liten pause frem til åpningen i morgen kl 12.00-14.00 i avd II.

torsdag 7. april 2011

7.april i Galleri Ramfjord

Annichen, Line, Victor og jeg på jobb. Victor har jobbet med kunstforeningene, Line har gjort ferdig Rosenberg sin utstilling på hjørnet og Annichen og jeg har jobbet med New York katalogen pluss tatt imot gjester i avd III. Det har vært rolig i åpningstiden, men de som har vært innom har sett både utstillingen og filmen og er begeistret. Noen som har vært innom utstillingen tidligere har kommet for å se den en gang til og det er jo veldig bra:-) Nå har jeg jobbet i 13 timer og har fortsatt litt igjen å gjøre så en lang dag i Galleri Ramfjord. Har oppdatert web med de fleste av Rosenberg sine kuer.


Feelgood Magasin er med som samarbeidspartner/bidragsyter på New York utstillingen og nå begynner alt å falle på plass. Mangler kun logo fra No Gallery og NYC-JC så er alt på plass. Se plakat:

Trykk på plakaten så blir den leselig...

onsdag 6. april 2011

6.april i galleriet

LISTEN www.listen.no er med som samarbeidspartner på New York utstillingen:-) Jeg og Victor har hatt strategi-møte i galleriet i morges og jeg har hatt en kort jobbe-dag idag. Har skjønt at det er viktig å lade batteriene litt innimellom:-) Victor har croppet alle fotografiene av Rosenberg sine malerier slik at de er klare til å legges ut på nett i morgen. Ellers har han brukt dagen på å etablere kontakt med mange av kunstforeningene rundt om...Jeg jobber videre med kontakter i New York og det er masse spennende som skjer, ting tar lang tid og det er mye som skal på plass enda. I morgen åpner utstillingen til Jannecke Lønne Christiansen igjen for pulikum. Annichen og jeg skal jobbe med å bli ferdige med New York katalogen, i morgen er vi på jobb igjen alle sammen.

tirsdag 5. april 2011

5.april i Galleri Ramfjord

Planleggingsmøte i galleriet fra 10.00-12.00 med Annichen, Line og Victor. Per Rosenberg har levert 25 nye arbeider til hjørne-galleriet og vi gleder oss til lørdag. Annichen og Victor er ferdige med å montere utstillingen allerede. Venter på foto for å få oppdatert web. Hyggelig møte med Alf Christian i Christ Engebretsen kl 13.00 og så MUZ:ART møte kl 15.00. .NO gallery i New York er med som samarbeidspartner og de har en spennende utstilling som pågår når vi er der, se her: www.no-in-nyc.org/  Vi tenker å ta med en gruppe dit for å se utstillingen i løpet av uken før utstillingen vår åpner 30.april.


Publikum har nå begynt å booke seg inn på www.nyc-jc.com for å bli med oss til New York, det blir så spennende! Ellers har jeg solgt et stort maleri av Liv Heier som har vært på hjemlån.

 Liv Heier "Tåke" 70x230cm SOLGT

mandag 4. april 2011

4.april i Galleri Ramfjord

Har hatt et interessant møte med gårdeier og vi har kommet til enighet om lokalenes fremtid, vi beholder hjørnelokalet og avd III, pluss at vi åpner nytt galleri i august ut mot Dalsbergstien:-) Så blir det igjen avd I, II og III. Trappen i det bakre rommet i avd III og den store "klossen" midt i lokalet forsvinner så det blir enda større plass bak... I morgen kommer Per Rosenberg med alle bildene sine:

søndag 3. april 2011

3.april i Galleri Ramfjord

Åpning av utstillingen til Jannecke Lønne Christiansen igår, bra besøk og interessant kunstsamtale mellom Jannecke og kunsthistoriker Janecke Utne Meyer. Masse positive tilbakemeldinger:-)

Jannecke Lønne Christiansen forteller...


Litt blomster hører med...
Kunsthistoriker Janecke Meyer Utne snakker om arbeidene...

Litt presse:
http://byavis.no/kultur/4804-stiller-ut-pa-ramfjord


Solgt et stort fotografi av Jannecke Lønne Christiansen. Også solgt et stort maleri av Betty Cristine Fog som har vært på hjemlån. Masse positive tilbakemeldinger på de nye arbeidene til Eva Christin Laszka i avd II som vi fikk inn før helgen:-)