AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

mandag 30. august 2010

30.august i galleriet

Ny uke, nye muligheter! Masse besøk i helgen og alle er veldig begeistret for utstillingen. Denne uken blir det mye å gjøre i Galleri Ramfjord: vi skal forberede to utstillinger som åpner neste helg, men annonser, pressemeldinger, invitasjoner/plakater og innkvartering fra Sverige...

torsdag 26. august 2010

26.august i galleriet

Dagen startet med ett veldig interessant møte med Fam og Marie, så nytt møte med Jarl og Rakel ang utstilling i ett stor hotellkompleks i New York. Avsluttet med 2 konserter i galleriet i samarbeid med Havresekken og Kongene på Haugen til fullt hus og stormende jubel:-) Solgt 4 bilder i galleriet idag og nå er kl 24.00 og vi er klare for å avslutte.....for en fantastisk dag:-)


onsdag 25. august 2010

25.august i galleriet

Laget utstillerkontrakter til kunstnere som skal søke stipend 1.september og svart på mail i hele dag...forbereder til konsert i morgen i samarbeid med Havresekken og Kongene på Haugen. Konsertene i galleriet begynner kl 20.30 i morgen og alle er velkomne! Det er hemmelig hvem som skal spille, men jeg vet hvem det er og det blir veldig bra:-) Skal huske å ta bilder...

tirsdag 24. august 2010

24.august i galleriet

Har begynt å planlegge høsten, veldig mye spennende som skjer videre...Føste kunstnere ut i september er Gun Ferling i avd III og Ingun Redalen White i avd II. Har begynt å få inn arbeider og det blir veldig bra.

23.august i galleriet

Hyggelig møte med Trine Skei Grande i galleriet. Venstre besøker små bedrifter og hyggelig å bli hørt:-) Snakket om regelverk, skatter og div utfordringer ved det å drive galleri.

22.august i galleriet.

Vi tok masse film igår, men mye høy lyd i bakgrunnen så får se hva vi får ut av den...en del må nok kuttes vekk. Masse mennesker innom idag og alle veldig positive til utstillingen. Solgt ett maleri av Jan Ove Ringstad.

søndag 22. august 2010

21.august i galleriet.

Vellykket 12-års Jubileumsfeiring i Galleri Ramfjord:-) Vi har også solgt 7 malerier. Vi fikk ikke tatt så mange stillbilder, men masse film som vi skal redigere og legge ut når vi har kommet oss på beina igjen....


Vi gratulerer Anne Mette Lassesen (i midten) med stipend på 10.000,- fra Christ Engebretsen og Henrik Uldalen med 2.plass og ett gavesett med Cobra maling. (Meg til venstre og Mira fra Christ Engebretsen til høyre.)

Jentene forbereder til fest:-)

 Annichen (til høyre) på jobb i Galleri Ramfjord:-)
Det gikk med en del Martini Royal i løpet av kvelden:-)

 Natalie Holland i midten, sammen med modellen, "the little prince".



Dj Haugenial:-)

fredag 20. august 2010

20.august i galleriet

Nå har vi jobbet døgnet rundt i Galleri Ramfjord...i morgen braker det løs:-) har fått inn nærmere 400 stemmer på facebook og det blir spennende og se hvem som vinner settet med maling fra Christ Engebretsen. I morgen kan publikum i galleriet få bestemme hvem som skal få gavekortet på 10.000,- . Vi er ferdige med å montere utstillingen, den har blitt omøblert over 4 dager og nå er vi 100% fornøyde! Har solgt 4 bilder allerede:-) Alle bildene ligger ute på www.galleriramfjord.no og solgte arbeider er merket. Vi har også solgt mange gavekort siste uken...Flott artikkel i Lokalavisen idag. Vi gleder oss til i morgen!

onsdag 18. august 2010

18.august i galleriet

Vi har fått sponset ett malesett med den nye vannbaserte oljemalingen til COBRA fra Christ og Engebretsen (verdi 900,-) Vi vil lage ett Facebook-stunt i løpet av dagen, hvor den kunstneren som får flest "thumbs up" frem til lørdag kl 15.00 mottar gavesettet i premie. Vi har nå laget en mappe på Facebook siden vår hvor vi har lagt ut alle bildene og oppfordrer publikum til å stemme:-) Vi har begynt å få prisforespørsler fra kunder på bildene og det er jo ett godt tegn! Også mange som sender mail og lurer på om de kan komme flere på åpningen så vi rekner med fullt hus og stormende jubel lørdag kveld. Bacardi kommer og serverer en ny drink som heter Martini Royal og DJ Haugenial skal spille hele kvelden, vi gleder oss!!!

mandag 16. august 2010

16.august i galleriet

Har laget ferdig pressemeldingen og informert pressen! Sendt ut nesten 5000 invitasjoner....Har fått mange tilbakemeldinger allerede og det virker som om det kommer til å bli fullt hus på lørdag og det er jo bra:-) Har bestilt over 120 flasker boblevin og vi har booket DJ Haugenial til å spille hele kvelden. Holder også på å planlegge et facebook-stunt, mer informasjon kommer....

Har fått vite at det ble en kjempe-stor veldig positiv artikkel på utstillingen i Amsterdam, galleriet skal scanne og sende:-)

Flere arbeider som skal være med på Jubileumsutstillingen:

 Ole Marius Jørgensen, fotografi på aluminium 
 Anja Niemi "Fly", fotografi på aluminium
Erik Formoe "The Chosen", maleri

13.august i galleriet

Ferdige med å montere Jubileumsutstillingen:-)
Her kommer foto av noen av arbeidene til de inviterte kunstnerne:

 Kristin Frogner, bronse
Charlotte Spetalen, fotografi

torsdag 12. august 2010

12.august i galleriet

Har fått inn alle arbeidene og er ferdige med å plassere, det blir veldig bra!! Laget annonser til Aftenposten.no. Har fått en hyggelig beskjed fra Christ. Engebretsen om at de sponser ett gavekort på hele 10.000,- kr til vinneren av stipendet:-) Skal henge ferdig utstillingen i morgen...
Noen flere arbeider:

Liv Heier "Grand Piano" maleri 110x110cm

Merete Løndal "I akt" eggoljetempera på lerret, 100x100cm

11.august i galleriet

Har blitt intervjuet av Lokalavisen St.Hanshaugen-Frogner i anledning 12-års jubileum:-) Artikkel kommer på trykk neste torsdag...Vi venter fortsatt på de siste arbeidene slik at vi får begynt å plassere...Ferdig med invitasjonen og den er sendt til trykking:

tirsdag 10. august 2010

10.august i galleriet

Vi har fått inn nesten alle arbeidene og begynner å montere i morgen. Utstillingen vil være åpen på dagen lørdag 21.august men selve vernissagen og festen vil være på kvelden fra kl 1900 og utover. Publikum får avgi stemme på sitt favorittbilde mellom 19.00 og 21.00 og vinneren vil motta ett gavekort fra Engebretsen Christ & Søn AS på 10.000,- Vinneren blir annonsert kl 22.00

Galleriet har invitert 40 kunstnere til Jubileumsutstillingen, 30 faste kunstnere, samt 10 eksterne. Alle har levert ett kvadratisk arbeid hver.

Kunstnere tilknyttet galleriet:
Marit Roland, Henrik Uldalen, Reinhardt Søbye, Ingun Redalen White, Runi Langum, Jannecke Lønne Christiansen, Trine Røssevold, Morten Thyholt, Grete Riseng, Anne Angelshaug, Ole Marius Jørgensen, Merete Løndal, Heidi Helland Hansen, Espen Eiborg, Bjørnulf Dyrud, Aleksandra Niemzcyk, Isabelle Inghilleri, Trygve Åsheim, Erik Formoe, Liv Heier, Anja Niemi, Kathleen McIntyre, Elisabeth Ramfjord, Johan Jonsson, Gun Ferling, Per Rosenberg, Peter Esdaile og Ann Mari Sørhøy

Eksterne kunstnere som deltar på utstillingen:
Charlotte Spetalen, Trond Botnen, Nina Nesje, Conrad Sevens, Eva C. Laszka, Anne-Mette Lassesen, Betty Christine Fog, Kristin Frogner, Anne Juul Christophersen og Natalie Holland

Ingun Redalen White, Jubileumsutstillingen 2010

søndag 8. august 2010

8.august

Snart på vei hjem til Oslo etter en fantastisk helg i Amsterdam! Det kommer en anmeldelse i en av Hollands største aviser i morgen og vi er veldig spente! Ellers har vi fått vite at DN lager forhåndsomtale av Jubileumsutstillingen:-) Annichen er snart ferdig med invitasjonen og skal i trykken til uken. Dette blir en av de beste utstillingene i Galleri Ramfjord! Vi jobber fortsatt med ideen om ett materialstipend og vi har nå bestemt at publikum under åpningen på kvelden skal få stemme mellom 19 og 21. Stipendet vil bli utdelt kl 22. Mer info kommer...

Status fra Amsterdam 6.august

Utstilling med Ole Marius Jørgensensen i Amsterdam: Fantastisk åpning i Galerie Brandt fredag kveld med påfølgende middag m Rudger Brandt og kunstnerne. Fotografiene til Ole Marius Jørgensen ble produsert i Holland på alumium med glass og resultatet ble utrolig bra! Masse mennesker og anmelder fra en av de største avisene i Holland. Det blir spennende! Rutger Brandt er en av de mest profilerte galleristene i Holland og også innehaver av Hollands elste galleri Galerie Mokum. Det har vært utrolig spennende og lærerikt å være her og utveksle erfaringer...Nå venter vi i spenning på fortsettelsen, utstillingen varer til 19.september!

onsdag 4. august 2010

4.august i galleriet

Møte med regnskapsfører og har bestemt oss for å sette bort alt som har med tall og gjøre...Da får vi mulighet til å drive 100% med det vi er ment til å gjøre og det er en stoooor lettelse:-)
Har hatt ett hyggelig møte med Anja Niemi i galleriet. Vi har også bestemt at vi skal dele ut ett ett materialstipend på Jubileumsutstillingen, mer info om dette kommer... Har ellers fått inn ca 80% av bildene til Jubileumsutstillingen på mail, fristen var 1.august, men etter noen flere purringer får vi kanskje begynt på invitasjonen.
Har fått inn utrolig mange flotte arbeider:

Natalie Holland "The little prince" august 2010
 Nina Nesje "lillebror" august 2010
Trygve Åsheim august 2010

søndag 1. august 2010

1.august, tilbake fra ferie...

Har hatt stengt i galleriet en uke, men er tilbake igjen i morgen 2.august. Sommerutstillingen har vært godt besøkt i år, noe vi synes er veldig hyggelig. Skal begynne og blogge igjen i morgen (da starter vi for fullt igjen etter sommeren)...Ønsker alle en fortsatt fin sommer og velkommen i galleriet lørdag 21.august til 12-års Jubileumsutstilling og fest på kvelden:-)
Har fått inn masse bilder på mail idag, legger ut etterhvert:

 Merete Løndal, eggoljetempera på lerret: