AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

torsdag 15. juli 2010

15.juli i galleriet

Regn i Oslo: Travelt i galleriet idag! Masse positive tilbakemeldinger, hun som vant gavekortet i konkurransen vår i juni var innom og valgte ut ett innrammet litografi av Liv Heier.

onsdag 14. juli 2010

13. og 14.juli i galleriet

Sjauedager i Galleri Ramfjord: Ryddet på lager og kjørt bort masse emballasje og glass til kildesortering. Vasket 300 glass til Jubileumsfesten i august:-) Sendt ut purringer på fakturaer og avtalt møte med regnskapsbyrå i august, har funnet ut at vi bruker uforholdsmessig mye tid på tall...

Maleri av Conrad Sevens til Jubileumsutstillingen 2010

mandag 12. juli 2010

12.juli

Har begynt å få inn arbeider på mail til Jubileumsutstillingen i august:

 Kristin Frogner "Finding in the Temple" bronse, Jubileumsutstillingen 2010

søndag 11. juli 2010

10. og 11.juli i galleriet

Ragnhild på jobb. En del besøkende og mange positive tilbakemeldinger! Det er mange som får med seg oppdateringene på facebook og kommer innom:-) Jeg jobber fra København, her er det 32 grader og skyfri himmel så litt i varmeste laget (men man skal jo alltid klage over noe...:-) Har begynt å få inn bilder på mail til Jubileumsutstillingen 21.august:

Jubileumsutstilling 2010: Betty Christine Fog (fotocollage)

9.juli i galleriet

Ganske rolig og ruske-vær ute...håper på bedre besøk i helgen:-)
Noen bilder fra utstillingen:


8.juli i galleriet

Har tatt litt ferie etter en hektisk innspurt med årsoppgjør og forberedelser...Idag åpnet sommerustillingen, stille og rolig. Ragnhild på jobb. Har solgt ett stort fotografi av Anja Niemi via netthandelen og ett lite maleri av Heidi Helland-Hansen:-) Jeg er fortsatt på ferie, men er i København og har endelig netttilgang og kan jobbe litt etter en uke med kun mobilnett (som er ganske kostbart i utlandet) Ellers er alt ferdig planlagt til åpningen av Ole Marius Jørgensens utstilling i Amsterdam og vi har blitt enige om å produsere fotografiene i Amsterdam slik at det bare er å sette seg på flyet 6.august:-) Det blir spennende og vi gleder oss! Her er en video med omtale av åpningen av galleriet (MEN: den er på Nederlandsk, med kun ett lite engelsk innlegg....)
Opening Galerie Brandt in Amsterdam