AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020

AUKSJONSUTSTILLING JANUAR 2020
www.galleriramfjord.net

Søk i denne bloggen

onsdag 31. mars 2010

31.mars i galleriet

Har fått bilde av Reinhardt Søbye i Dagbladet idag:

Torunn, Marte og jeg har hatt planleggingsmøte i 3 timer...mye å planlegge fremover med 3 nye utstillinger som åpner samtidig 10.april. Siden utstillingen til Per Rosenberg ble utsolgt første dagen ifjor har vi begynt å få forespørseler om forhåndsvisning av arbeidene vi har fått inn:-) Er ferdige å henge opp utstillingen til Heidi Helland-Hansen og det blir veldig bra! Torunn skal legge ut bilder i løpet av helgen. Vi har åpent hele påsken for de som er i byen, velkommen innom!

30.mars i galleriet

Har begynt å montere utstillingen til Heidi Helland-Hansen, laget invitasjoner og plakater, annonser og pressemeldinger...mye å gjøre:-)


Heidi Helland-Hansen 2010

29. mars i galleriet


Jeg og Torunn har vært og filmet Grete Riseng i gjesteatelieret vår i Frydenlundsgate, blir veldig bra og vi gleder oss til utstillingen i april...

søndag 28. mars 2010

28. mars i galleriet

Palmesøndag: masse folk i galleriet siste dagen i Espen Eiborgs utstilling. Vi har filmet innleveringen av de nye arbeidene til Per Rosenberg kl 16.00 idag. Se noen av arbeidene som skal stilles ut i april her:






Torunn holder på legge ut 60 nye arbeider av Reinhardt Søbye på netthandelen vår:



lørdag 27. mars 2010

27. mars i galleriet

Torunn, Ragnhild og Elisabeth på jobb.

Ragnhild har jobbet med bildefiler for web og hatt masse interesse på Grete Riseng, de nye arbeidene til Heidi Helland-Hansen og Aleksandra Niemczyk i avd II. Torunn redigerer film og har fotografert alle bildene til Heidi Helland-Hansen for web. Elisabeth har laget nettannonser til Aftenposten.no og invitasjoner som snart skal i trykken:-) En del besøk første timen, alle kommer for å se Eiborg siste to dagene. Det bildet som har fått mest oppmerksomhet er fortsatt ikke solgt?

Dette maleriet har fått mest positiv oppmerksomhet under utstillingen til Espen Eiborg: "Kingdom Come" 100x115cm pris 42.000,-

26. mars i galleriet

Jeg og Torunn har vært i Drammen og filmet i atelieret til Heidi Helland-Hansen, masse flotte nye arbeider, se en smakbit her:



Vi gleder oss til utstilling, åpner lørdag 10.april!

torsdag 25. mars 2010

25. mars i galleriet

Elisabeth og Ragnhild på jobb. Full fart fra vi åpnet kl 12.00. Kunstmagasinet KUNST har vært i galleriet og intervjuet Espen Eiborg. Reinhardt Søbye har vært innom med nye arbeider. Lokalavisene har gitt oss klarsignal om at de vil samarbeide om en malekonkurranse som skal innkludere alle barnehagene i Oslo. Mer info om dette kommer, vi har avtalt planleggingsmøte over påske...



I morgen tidlig reiser jeg og Torunn til Drammen for å filme i atelieret til Heidi Helland-Hansen før utstillingen hennes i avd III som åpner 10.april. På søndag skal vi ta imot Per Rosenberg og 30 nye arbeider som skal stilles ut i avd II i april. Vi har allerede fått mange forespørsler om forhåndsvisning da forrige utstillingen hans i galleriet ble utsolgt første dagen. På mandag skal vi filme Grete Riseng (bildet over) i det gamle galleriet vårt i Frydenlundsgate hvor hun nå har atelier. Vi gleder oss til alt sammen:-)

onsdag 24. mars 2010

24. mars i galleriet.

Har presentert vår gode ide for Lokalavisene i Oslo idag og de var veldig positive! Har avtalt møte over Påske for å diskutere videre fremdrift, så da er det bare å vente i spenning:-) Vi fikk omtale i Dagsavisen i går om at vi lager nett-TV for å nå ut til ett større publikum på lands-basis. Les hele saken her: http://www.mynewsdesk.com/no/view/pressrelease/galleri-ramfjord-foerste-galleri-i-norge-med-nett-tv-387922

tirsdag 23. mars 2010

23. mars i galleriet

Har fått omtale i Dagsavisen idag! Vi har også fått en god ide som vi kommer til å dele når den er i boks...skal jobbe videre med denne i morgen! Ellers har det vært litt besøk i galleriet selv om det er stengt...publikum er veldig begeistret for Eiborg sine helt nye arbeider. 13 bilder solgt så langt og vi er veldig fornøyd. En uke igjen av utstillingen...

Jeg og Torunn skal til Drammen å filme Heidi Helland-Hansen på fredag morgen, vi gleder oss til utstillingen hennes i april!

mandag 22. mars 2010

22. mars i galleriet

Sendt ut ny pressemelding. Har fått inn flere arbeider av Reinhardt Søbye, skal legge de ut i netthandelen i løpet av uken. Se noen av dem her:





søndag 21. mars 2010

21. mars i galleriet.

Elisabeth og Torunn på jobb. Masse folk de siste to timene:-)
Torunn har lagt ut flere av de nye fotografiene til Ole Marius Jørgensen som skal vises i mai på www.galleriramfjord.no , se en smakebit her:


Ole Marius Jørgensen 2010

Laget ferdig pressemelding om Galleri Ramfjords nye Nett-TV som skal sendes ut i morgen tidlig!

lørdag 20. mars 2010

Vi presenterer Erik Formoe

Vi har tatt inn en ny kunstner i galleriet; Erik Formoe.
Formoe har for tiden utstilling på Henrik Gerner i Moss. Vi gleder oss til separatutstilling i Galleri Ramfjord i 2011. Har fått inn nye arbeider av Erik Formoe i avd II, se tre av dem her:



20. mars i galleriet

Heroes and Zeroes

Marte og Torunn på jobb i avd II og III. Stor interesse for "Heroes and Zeroes" og "Kingdom Come" av Eiborg. Solgt maleri av Jan Ove Ringstad i avd II. Har lagt ut de nye arbeidene til Ann Mari Sørhøy på netthandelen vår på www.galleriramfjord.no

Kingdom Come, Espen Eiborg

fredag 19. mars 2010

19. mars i galleriet


Personalmøte. Vi har planlagt filming i Heidi Helland-Hansens atelier neste fredag. Vi skal også filme innleveringen av Per Rosenbergs nye utstilling i april, kanskje han forteller en morsom historie. Han er god på det. Idag har vi også fått inn tre helt nye, fortsatt ikke helt tørre arbeider av Ann Mari Sørhøy. Skal fotografere og legge ut. Har masse gode ideer som snart vil dukke opp her på bloggen...Fortsatt stor interesse for Eiborg-utstillingen!


Ann Mari Sørhøy 2010

torsdag 18. mars 2010

18. mars i galleriet

har hatt ett inspirerende møte med Liv Heier i galleriet idag og planlagt separatutstilling i 2011! Har også fått inn tre nye malerier av henne til kunsthandelen i avd II, se egen link fra 15.mars.
Ellers stille i galleriet. Solgt to malerier:-)

onsdag 17. mars 2010

17. mars i galleriet

3-timers langt møte med Reinhardt Søbye idag: planlagt to nye utstillinger i galleriet bl.a "Den gylne byen" som skal vises i 2011. Han har også levert 15 nye arbeider til oss. Bl.a disse to:




16. mars i galleriet

Planleggingsmøte i galleriet med Merete Løndal før utstillingen i mai. Nytt maleri:


Vi gleder oss til å se resten av arbeidene!

mandag 15. mars 2010

Vi har fått inn nye malerier av Liv Heier


Vi fikk inn nye malerier av Liv Heier i går i avd II:


15. mars i galleriet

Har fått med bilde (Espen Eiborg) i Aftenposten idag:-)
Vi har fri hver mandag, jobber både lørdager og søndager så en fri-dag må vi unne oss:-) Bortsett fra meg da...som aldri klarer å ta "helt fri" (Hilsen Elisabeth som sitter her og blogger)

Vil gjerne ha tilbakemeldinger: både ris og ros!

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på denne bloggen. Målet er at denne siden skal bli så interaktiv som mulig. Vi vil også gjerne vite hva som er interessant å blogge om og hva dere vil at vi skal legge ut av bilder og info osv. Du trenger ikke være logget på google for å kommentere og du trenger heller ikke oppgi hvem du er hvis du ikke vil:-) Vi venter i spenning...

Galleri Ramfjord lager Nett-TV

Fra og med nyttår har vi laget Nett-TV, dvs at vi har filmet alle utstillingene i galleriet og samtaler med noen av kunstnerne. I forkant av utstillingen til Espen Eiborg som åpnet forrige helg var vi på atelierbesøk. Se noen av filmene her: http://www.youtube.com/user/TheGalleriRamfjord

søndag 14. mars 2010

14.mars i galleriet

En utrolig bra søndag...masse postivt besøk i galleriet:-) Har fått inn to eldre malerier for videresalg. Bl.a. dette:

Kjørt ut dette bilde på hjemlån idag og frem til torsdag:




lørdag 13. mars 2010

13. mars i galleriet





Lørdag 13.mars: Mye besøk og alle er veldig begeistret for Eiborgs nye serie "Toyland"


Vernissage og Afterparty

'Elisabeth Werp og Espen Eiborg




Da er bloggingen i gang. På lørdag åpnet vi separatutstilling med Espen Eiborg i galleriet og arrangerte felles afterparty for å feire utstillingene til Espen Eiborg (Galleri Ramfjord) og Elisabeth Werp / Morten Viskum ( Gulden). Det ble en kjempe-fest på Løvebakken, vi skal legge ut flere bilder etterhvert...

fredag 12. mars 2010

Så er vi igang, velkommen!

Her kan publikum komme med innspill, spørsmål osv...vi vil oppdatere fortløpende om hva som skjer i galleriet (ikke hva vi spiser og drikker o.l, med mindre det er noe veldig interessant)
Legge ut bilder og kanskje starte en diskusjon eller to. Dette blir spennende:-)